Sunday, December 1, 2013

Omega Guard yang BEST!!

Sesuai dengan promosi Shaklee untuk bulan Disember ni, wana nak story tentang omega guard Shaklee ni. MEMANG WOW!!

ni omega guard abah wana.

bercerita tentang omega guard abah ni (gambar kat atas tu), cerita nya macam ni..ade mobile team oleh pihak kesihatan ke Sekolah abah, jadi percuma check up untuk staf. Jadi abah pun buat la.Buat beberapa test, glukos, kolestrol, lemak, tekanan darah. Lepas dapat result test2 abah tu, Dr yang join sama mobile tu pun advice yang aras lemak abah tinggi, visceral fat tinggi. Jadi bimbang kalau2 ia akan pengaruhi tekanan darah, jantung. Ni abah balik cerita. 

Jadi wana terus berdesupppp...order online Omega guard untuk abah. Alhamdulillah sebulan lebih abah consume Omega guard ni, loss inch, badan rasa ringan &selesa, bagus untuk pertahanan badan, omega guard ni membakar lemak..terutama lemak2 lama, abah rasa perut dia xbpe buncit dah..heee..pelawasan pun smooth aje.

Tu kisah Abah wana, kita tengok pulak khasiat Omega guard yang lain :)
  • Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
  • Melicinkan kulit dan kelihatan blush2
  • Mencegah salur darah dari tersumbat
  • Omega 3 dapat mengelakkan strok
  • Mengekalkan tekanan normal darah
  • Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung
  • Merendahkan kolesterol
  • Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
  • Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
  • Mengawal masalah obesiti
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung
  • Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
  • Meningkatkan perkembangan memori janin dan kanak-kanak
  • Meningkatkan sistem imum tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
  • Membantu penyihatkan paru-paru
  • Omega boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema,alergik.
  • Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus)
  • Omega 3 membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
  • Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon
  • Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
  • Membantu pakreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
  • Memelihara fungsi-fungsi sendi
  • Mencegah penyakit gout
  • mencairkan kahak (terutama kanak2 1 tahun ke atas yang ada asthma, selsema atau berkahak)

memang bagus kan?? ha..yang nak dapatkan Shaklee, jom2 jangan segan silu hubungi wana

wana sid shaklee ID 918791
contact no 0199904429 sms/whatsapp/line
tulipcomey@gmail.com