Tuesday, December 3, 2013

Herbal blend dan saya


baru beberapa hari ada kembali stok herbal blend kat HO, tup..tup..dapat sms yang herbal blend ni dah abes stok..huwaaaaa..memang macam pisang goreng!! Alhamdulillah sempat grab satu untuk letak kat rumah or bawak travel.

nak berkongsi sikit kat sini..


Dah lama tak kena gigit dengan nyamuk, tup..tup semalam kena gigit kat lengan..ntah bila xperasan. Sedar2 rasa gatal. tengok2..nyamuk gigit rupanya . Pandang kat herbal blend..ha..jom try ni..Jadi wana pun sapu la kat kawasan berkenaan..pada wana best bau herbal blend ni, ada rasa berangin2 sikit tapi tak panas. Dah sudah sapu, teruskan aktiviti macam biasa. Dalam lebih 30 minit camtu, wana tengok kat tempat sapu tadi..WOW!! hilang bekas nyamuk gigit, langsung tak rasa kesan gatal nyamuk gigit..memang hilang terus la, macam langsung tak kena gigitan nyamuk.

ha..yang nak dapatkan Herbal blend, boleh tunggu announcement READY STOCK HERBAL BLEND dari Wana ye. Memang bagus kalau setiap rumah ada satu ni.