Tuesday, December 24, 2013

CABARAN DAY 5 (entri 2) Macam mana nak jadi AHLI SHAKLEE??

entri kali ni bercerita tentang macam mana nak jadi AHLI SHAKLEE...


MUDAH sahaja sebenarnya, tak perlu modal berkepuk2, tak perlu duit yang banyak..hanya bayar sekali sahaja untuk keahlian SEUMUR HIDUP.

Secara ringkasnya ada 2 cara bagaimana anda boleh menjadi AHLI SHAKLEE:-
  1. FREE MEMBERSHIP dengan belian barang dalam satu resit yang bersamaan dengan 200 point. Dalam SHAKLEE ni, setiap produknya mempunyai point yang tersendiri. Maksudnya kat sini, once anda shopping dengan Shaklee 200 point dalam satu resit, anda tak perlu lagi membayar yuran pendaftaran sebanyak RM 75 (Semenanjung) / RM 85 (Sabah/ Sarawak).Kat bawah ni wana attach antara senarai produk brserta points nya. 
  2. BERBAYAR. Yuran pendaftaran sebanyak RM 75 (Semenanjung) / RM 85 (Sabah/ Sarawak).
Siapa yang BOLEH MENDAFTAR sebagai AHLI??

Sesiapa sahaja. Suri rumah/pelajar/lelaki/wanita/ yang nak buat side income.

Anda yang tanya Wana, apa BESTnya join SHAKLEE ni..kalau diceritakan kat sini memang banyak perkara nak disebut. Jadi, boleh terus contact wana terus untuk ketahui lebih lanjut. 

Nak juga Wana nyatakan kat sini, tentang BONUS JUALAN yang pihak SHAKLEE akan terus transfer ke account kita ataupun POS CHEQUE ke alamat anda. Di saat orang lain kering dan menunggu gaji masuk, dalam 14 atau 15 haribulan, BONUS SHAKLEE masuk. Alhamdulillah, memang seronok.

Ada yang makan sendiri dan ada yang berbisnes dengan SHAKLEE ni. Jangan tak tau, ada yang MAKAN SENDIRI pun dapat BONUS jugak tau, once sampai point yang diperlukan.

ok la, wana story skit tentang apa yang BEST tentang BIZ Shaklee ni ye:



  • yuran keahlian HANYA RM 75 (Semenanjung) / RM 85 (Sabah/Sarawak)
  • tak perlu simpan stok, tak perlu pos barang (order barang dari Shaklee & pihak Shaklee akan terus pos kepada customers)
  • Produk yang mendapat PERMINTAAN YANG TINGGI
  • walaupun duduk rumah jaga anak, tapi boleh JANA PENDAPATAN hingga 4,5 & 6 angka (yang penting berusaha) 
  • SAYA sebagai upline anda akan bimbing, beri sokongan & tunjuk ajar (yang ni FREE)
Dengan menjadi ahli Shaklee dengan yuran RM 75 (Semenanjung) / RM 85 (Sabah/Sarawak), anda akan dapat:
  1. satu ID yang istimewa buat anda (kalau yang sudah berkahwin, automatik pasangan anda mendapat keahlian juga..so, sama2 boleh BER SHAKLEE..BEST kan??
  2. satu member kit (mengandungi senarai harga, info tentang produk, katalog)
  3. anda juga bergelar SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR :)
ni contohnya ya..ni wana & husband punya 



Apa tunggu lagi?? JOM daftar HARI NI!!

Terus hubungi saya
NURAZWANA ZAKARIA
sms/whatsapp/Line 0199904429
Email: tulipcomey@gmail.com
SHAKLEE ID: 918791