Wednesday, February 12, 2014

Shaklee mudah & di mana sahaja

Alhamdulillah semua tahu tentang khasiat Shaklee, ada yang sedia maklum macam mana nak register nya. tak pe, wana akan repost semula macam mana nak jadi ahli Shaklee. Mudah aje :) (boleh klik SINI)


entri yang simple tentang shaklee mudah dan di mana sahaja. Apa maksud wana tu? apa yang mudah? di mana sahaja?

MUDAH

  • sistem yang mudah (hanya di hujung jari)
  • tak perlu beratur panjang2 di poslaju atau pejabat pos (semua Shaklee buat)
  • nak process order, nak register ahli baru just online
  • duduk rumah pun boleh menjadi pendapatan, yang bekerja pun boleh menambah pendapatan
  • anda di bimbing oleh saya (jika berdaftar dengan saya) & in shaa Allah juga akan di bimbing oleh leader2 yang HEBAT.
  • dan banyak lagiiiiii 
DI MANA SAHAJA??
  • nak order, just klik2 online sahaja dengan Shaklee2u
  • Walau anda ke mana2 sekali pun, asalkan ada internet boleh place order
  • atau boleh terus walk in ke branch :) (boleh klik SINI untuk senarai branch Shaklee)


Apa tunggu lagi?? JOM daftar HARI NI!!

Terus hubungi saya
NURAZWANA ZAKARIA
sms/whatsapp 0199904429
Email: tulipcomey@gmail.com
SHAKLEE ID: 918791