Tuesday, February 18, 2014

hari2 ku bersama Shaklee

wahh..tengok aje entri tu memang hari2 busy, banyak order yang masuk alhamdulillah, ada yang restock stok yang terlajak laris Herblax..yang mana nak kempis perut, detox, yang selalu sembelit..better grab cepat2 herblax ni sebab tak sampai beberapa hari aje dah abes nanti..kang gigit jari. Nak order dengan wana amat dialu2kan.

hari ni ada yang order slimming set for BF mummy, Set untuk pregnant mummy siap plus untuk husband dia sebab katanya husband selalu kepenatan dan lenguh-lenguh badan, ada order daripada customer yang nak set berpantang juga. alhamdulillah sememangnya Shaklee permintaannya setiap hari dan ribuan telah consume Shaklee ni.

Ada lagi di antara anda yang ragu-ragu untuk register sebagai Ahli Shaklee? ha..ragu-ragu nanti Rugi-rugi. serious wana bagitau. Persoalan yang biasa macam mana nak register ni?? MUDAH SAHAJA semua.

sama ada secara berbayar seumur hidup RM 75 SM / RM 85 atau FREE MEMBERSHIP dengan belian 200uv dalam satu resit. :)

Nak contact siapa nak register ni??

Contact saya SID SHAKLEE anda
NURAZWANA ZAKARIA
SHAKLEE ID 918791
0199904429
tulipcomey@gmail.com

psss..time post kan entri ni belum packing lagi vitamin untuk di pos esok..lewat malam sikit packing :)