Friday, February 7, 2014

kena modal besar ke??

ada juga yang inbox wana, kena modal besar ke nak join Shaklee ni??? sebab tengok pada harganya gitu. Tersenyum saya. Tak perlu modal yang besar ye semua. Hanya berbekalkan modal pendaftaran seumur hidup tu aje la RM 75 SM / RM 85 SS.

Kalau yang ada bajet lebih, boleh dapatkan PENDAFTARAN FREE dengan belian 200uv. Kita juga boleh buat stok sikit kat rumah kalau2 ada orang sekeliling atau jiran2 nak membeli. :) kalau kurang bajet, boleh ambik sikit demi sikit stok. sikit sikit lama lama jadi bukit kan??

Macam tu la wana dulu2, ambik stok sikit2. Sekarang dah ada menara kat rumah. Tak mustahil anda pun boleh lakukan yang sama tau.


ni antara stok Shaklee kat rumah wana. tapi sekarang dah berkurang sebab ada yang dah di ambil orang :)

in shaa Allah, pertengahan bulan ni nak restock untuk stok kat rumah :) sangat best, nak order online hujung jari aje..kemudian tunggu uncle atau bro gdex hantar kat rumah. Dah kenal dah pun uncle & bro yang hantar tu :)

Macam mana nak mendaftar? apa yang diperlukan? boleh KLIK SINI untuk cara nak jadi ahli

Nak mendaftar?? 
terus hubungi saya 
nurazwana zakaria Shaklee id 918791
0199904429 sms/whatsapp
tulipcomey@gmail.com