Wednesday, February 19, 2014

Jimat dengan Harga Ahli

cust: akak, saya nak beli dengan harga ahli boleh?
wana: boleh tapi perlu register sebagai ahli Shaklee dulu
cust: kalau saya nak consume je tapi tak nak biz tak pe ke..tak pandai nak menjual ni.
wana: boleh. daftar sebagai ahli, consume sendiri dapat nikmati harga ahli. silap2 hari bulan, belian sis capai minimum point untuk minimum bonus 150 point, haa..dapat bonus terus dalam account. ha..best kan?

BEST dengar kan? anda dapat nikmati harga ahli, kalau capai point dapat pulak bonus bulanan, lepas tu atas satu2 vitamin tu banyak khasiat.

Jimat dengan Shaklee..apa lagi?? setiap satu vitamin tu penggunaan 1 botol nya lama. Wana bagi beberapa contoh ye
  • b complex : 1 botol kegunaan 4 bulan
  • sustained release vitamin C : 1 botol untuk kegunaan 6 bulan
  • vitalea: 1 botol untuk kegunaan 4 bulan
  • ESP : 1 bekas untuk kegunaan 2-3 bulan & ada yang bertahan lebih bergantung kepada penggunaan.
  • Meal shakes: 1 bekas untuk kegunaan 3 bulan, ada yang sampai 5 bulan bergantung kepada penggunaan.
  • ostematrix : 1 botol untuk kegunaan 1 hingga 2 bulan. 
  • alfalfa complex: saiz S (untuk 2 bulan lebih) , saiz L lebih 6 bulan
  • lecithin: 1 botol untuk kegunaan 1 hingga 2 bulan
  • omega guard: 1 botol untuk kegunaan 1 hingga 2 bulan bagi dewasa. 3 bulan kalau anak2 yang consume
dan banyak lagi produk dalam Shaklee ni..ni antara produk yang wana list kan..

AMAT JIMAT!!! siapa cakap Shaklee ni mahal.. :) JIMAT & BERBALOI2.



Yang nak REGISTER sebagai AHLI, terus contact wana ye (pelbagai manfaat menanti anda)

nurazwana zakaria
Shaklee id 918791
0199904429 (sms/whatsapp)
tulipcomey@gmail.com