Monday, February 17, 2014

Shaklee2u yang BEST!!


entri kali ni lagi tentang Shaklee2u. Selama ni wana asyik cakap aje tentang Shaklee2u..Shaklee2..apa tu? ni paparan shaklee2u. Satu sistem yang memudahkan semua Shaklee Independent untuk submit order. Alhamdulillah dalam sistem ni stok sentiasa update. Jadi kita tau yang mana masih ada stok,yang mana dah abes. Info2 tentang workshop, program2 shaklee pun ada dalam ni. Nak register new member pun dalam ni. Alhamdulillah sangat mudah. Satu sistem yang semua guna.

Tapi syaratnya perlu REGISTER dulu ya. Register dengan wana dan anda akan dapat ID serta password untuk log in ke sistem ni. Apa lagi kelebihan register dengan wana ni selain daripada keistimewaan menjadi Ahli Shaklee??

  • Ebook PERCUMA (panduan pemakanan vitamin, menjana pendapatan hingga 5 angka)
  • Consultation ekslusif (individu, group consultation dengan team MY GEMS, group consultation dengan leader team CREAMS)
  • jemputan ke group coaching whatsapp (individu, group)
  • coaching from zero to hero (yang penting RAJIN), saya akan menunjukkan jalannya.
Jadi anda TAK BERSEORANGAN, saya & leader sedia membantu :)

Hubungi saya
nurazwana zakaria
0199904429
tulipcomey@gmail.com
Shaklee ID 918791