Monday, February 10, 2014

Shaklee2u yang BEST!!

bercerita tentang Shaklee ni memang never ending punya story sebab memang best, banyak khasiat, mudah, penggunaan bertahan lama ( cam 1 botol ada yang sampai boleh consume sampai 6 bulan)

citer pasal Shaklee2u ni satu sistem yang mesra guna, bila log in aje dalam tu mesti rambang mata. Bukan g mall aje yang rambang mata tau, nak shop or restock vitamin pun kita rambang mata sebab bagus2 semuanya..Rasa nak grab semuanya aje..heee.

Dalam Shaklee2u ni sangat mudah, klik sana sini, masukkan dalam shopping cart, isi details yang perlu, buat payment..then tunggu aje barang sampai ke muka pintu kita. Alhamdulillah sistem online ni sangat mudah dan membantu ribuan SID. Yang mana stok available, memang terdapat dalam website tu, yang mana xde memang tak ada dalam tu dan ada notis daripada HO Shaklee.

Sangat mudah shopping dengan Shaklee2u  & ni hanya buat yang berdaftar sahaja tau :)

JOM la ramai2 mendaftar :)