Saturday, February 15, 2014

masa berkualiti bersama keluarga

ni kisah semalam punya tapi nak post hari ni. kisah masa berkualiti bersama keluarga. Hari Jumaat satu2nya hari yang boleh berkumpul dan berehat. Hari ni la papa nya cuti. heeee..

Hari Jumaat, menu masakan pun special.. semalam masak sweet sour ikan siakap dan sup ayam untuk Maisarah. Alhamdulillah, lepas tu rehat-rehat, santai tengok tv..selepas asar, keluar jenjalan ke Giant. Beli apa yang patut, beli kfc yang bucket bawak balik then makan dengan family besar. Sangat best, cam makan besar pun ada.hee..stay kat rumah parents wana sampai jam 9 lebih. Lepas tu balik rumah sendiri, santai dan rehat.

Hari Jumaat yang BEST, masa berkualiti bersama keluarga yang tersayang :)

Salam sayang
~wana~