Friday, February 14, 2014

syok nya restock..RAMBANG MATA wooo

ni cerita hari ni, cerita syoknya restock. Bila log in aje Shaklee2u tu, memang RAMBANG MATA. tak tunggu rambang mata shop kat mall. Nak restock dan tambah vitamin pun excited sangat2.



Itu lah antara perasaan SID..hahaha..perasaan saya. Rasa nak grab semua sebab semua BAGUS2. Hari ni restock B complex, ostematrix, meal shakes Maisarah, alfalfa complex, lecithin, garlic complex, zinc. Alhamdulillah bakal licin sebab ada yang bertuan. Tapi jangan bimbang, hari-hari boleh submit order selama mana stok masih ada :)  alhamdulillah setiap hari ada permintaan untuk mendapatkan Shaklee ni sama ada belian by product atau set2.

tu salah satu kelebihan menjadi AHLI SHAKLEE, nak restock mudah..klik2 aje, yang bukan ahli Shaklee tak leh access ke Shaklee2u tau :) . Lepas tu dan submit order, tunggu aje GDEX datang hantar barang. Uncle & bro GDEX dah kenal sangat rumahnya. Pernah sekali wana bertanya, banyak barang hari ni ye pak cik? uncle GDEX tu jawab, banyak..Shaklee sahaja LEBIH SEPARUH lori courier dia tu. MEMANG HEBAT Shaklee ni..katanya :)

Nak register juga?? Jom penuhkan lori courier..heee

Jom join wana dalam MY GEMS (apa tu my gems..tu anda akan tau bila register dengan wana tau)

sebarang pertanyaaan boleh hubungi saya, sms/whatsapp/email

nurazwana zakaria
shaklee id 918791
0199904429
tulipcomey@gmail.com