Thursday, February 6, 2014

Susah ke biz Shaklee ni?

Ramai juga yang bertanya wana tentang ni..termasuk juga SID lain ada yang komen kat status wana bertanya tentang macam mana nak ber biz dengan Shaklee ni dengan lancar sebab orang kanan, kiri, atas, bawah dia semua Shaklee. Dia berada dalam kelompok ahli Shaklee.

wana ada share dengan My gems tentang satu situasi

situasi di satu pasar
mak minah jual sayur A dengan harga RM 1. Dalam masa yang sama, di gerai bertentangan mak esah ada menjual sayur A dengan harga RM 1.50.
datang satu customer, datang dan terus beli sayur A dengan mak esah. sedangkan sayur mereka sayur yang sama iaitu sayur A.
moral nya?


Jangan takut dengan cabaran atau persaingan. Sebaliknya kita kena kuat berusaha di samping mempertingkatkan amalan rohani & kebergantungan kepada Allah.

Saya & leader akan menunjukkan jalan. Anda perlu rajin berusaha. in shaa Allah rezeki & kejayaan milik anda.

Sebab tu wana selalu tekankan, wana mencari hanya yang serius untuk menjana pendapatan :)

serius post ni kan? jangan risau & jangan takut, kami akan membimbing anda. Membantu yang memerlukan di samping menjana pendapatan dengan SHaklee :)

SAYA SID yang CERIA
nurazwana zakaria
shaklee id 918791
0199904429 (sms/whatsapp)
tulipcomey@gmail.com