Monday, January 13, 2014

CABARAN DAY 24 (entri 2) letih, lesu, lemau..apa nak buat ni??

Asal pagi Ahad atau pagi Isnin aje lemau, rasa malas ke office, bagi yang suri rumah nya ada hari yang anda rasa malasnya nak buat apa2 hari ni..kering idea dah nak masak apa..tak kurang juga yang bekerja di office mengadap pc, buat minit mesyuarat..jadi apa yang anda lakukan untuk kembali segar dan bertenaga?

Kalau wana, penat, rasa lemau, letih mata..wana akan keluar jap menghadap alam. Tengok langit, tengok pohon2 menghijau, tarik & hembus nafas perlahan-lahan..cuci muka biar fresh. Disamping tu consume B complex selepas breakfast..B complex ni untuk kesihatan secara menyeluruh, antistress, membantu meningkatkan pertahanan badan, untuk kecantikan..melembapkan kulit, mengawal metabolisma & banyak lagi tau khasiatnya. Alhamdulillah hingga malam bertenaga.


Selain tu apa yang boleh membantu meningkatkan tenaga ni?

**ESP

**VITALEA
  • badan rasa bertenaga dan tak lesu
  • membantu cantikkan wajah
  • kuku licin, akar rambut yang kuat
  • bantu cegah penyakit tiroid
  • penting dalam diet & slim
  • kulit sentiasa tegang

**SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS

  • membekalkan tenaga
  • membentuk kolagen
  • meningkatkan sistem pertahanan badan
  • mengelakkan kanser
  • memperbaiki insomnia
  • untuk kecantikan kulit
  • memperbaiki simptom pendarahan
  • mengekalkan kolestrol yang sihat
  • jika selsema dan demam, boleh consume ni :)
UNTUK ANAK2 atau ORANG YANG KURUS (MEAL SHAKES)


  • lengkap dengan protein, 24 jenis vitamin penting
  • meningkatkan pertahanan badan kanak-kanak
  • untuk TENAGA, cergas dan cerdas
  • bagus untuk sistem penghadaman kanak-kanak (kaya serat)
  • baik untuk kanak-kanak yang asma, sering demam, batuk/selsema
  • rasanya yang sungguh enak serta bau vanilla nya yang BEST!!