Thursday, January 9, 2014

CABARAN DAY 21 (entri 1) Binatang kesukaan

bila sentuh aje tajuk ni..wana gelak..wana memang tak de bintang kesayangan..dulu2 time wana kecik, abah ade bela arnab lepas tu mati kena makan dengan binatang lain. 

Lepas tu abah bela burung tiong, 2 beradik..dua2 boleh bercakap dan sangat pandai..satu mati kena makan dengan musang...satu lagi kena curi..huhu..tu pun orang nak curi..sampai hati pencuri tu, dari kecil kami bela burung tu. sangat jinak dan pandai. tu la saat last kami bela binatang.

Wana memang tak de binatang kesukaan. Just wana suka tengok ikan berenang dalam akuarium..Rasa tenang dan bebas :)agaknye sebab tu juga hobi wana kumpul water globe..bila goncang & pandang rasa tenang.