Friday, January 3, 2014

CABARAN DAY 16 (entri 1) Sesuatu yang wana rindui

Sesuatu yang wana rindui...
  1. Wana rindukan saat Maisarah baby..Subhanallah kagum dengan perkembangannya membesar. Melihat dia membesar hari ke hari. Dia golek2, angkat badan, menerap, merangkak, bangun..jatuh dan bangun semula. Usianya 10 bulan dah boleh berjalan. Seronok tengok dia excited boleh jadi cam orang besar..2014 ni, 2 oktober..masuk 4 tahun. In shaa Allah dalam pertengahan  atau hujung tahun ni plan nak menambah :)
  2. Wana rindu saat dengan kawan-kawan PT1201 (ni no umah sewa kami time kami buat master kat Usm Kubang Kerian)..kami 10 bersaudara (boleh klik kat link ni ye ~ gambar time bujang2 dulu). Sekarang masing-masing dengan haluan sendiri. Tapi masih lagi contact. Berjumpa di kenduri kawen antara kami..mula2, kat rumah sewa tu..wana dulu kawen, kemudian Eamy, Mar, Along, Ain..yang bakal katenye Muni..yang menunggu turn juga Hasnah, Kak Adhia dan Lin. Sementara Ekin tak tahu status terbaru. Lama tak jumpa Ekin, almost 3 years..rindu nak jumpa dia tapi belum berkesempatan, time wana free, dia pulak not available. In shaa Allah suatu hari nanti kita jumpa ya :) really miss u guys