Tuesday, November 26, 2013

anak anda ECZEMA?? 3 items WAJIB anda ada


Hari ni wana nak cerita sikit berkaitan eczema di kalangan bayi & kanak-kanak, kalau orang dewasa lain pula cara rawatan dan pemakanannya. 

Kesian pun ada bila anak2 yang ada eczema ni menggaru2 kegatalan, kulit lebam2 bekas gatal. Wana ada tengok anak saudara yang ada eczema memang kesian dia, menggaru sampai ada yang darah-darah. Dia tak selalu menggaru, ada masa2 nya. Seterusnya kesan garu tu jadi parut, biasa dia garu time tidur.

Macam-macam cara dah parents cuba dan macam-macam ubat atau krim dah beli, tapi eczema ni tetap ada. Mesti ramai ibu2 yang risau. Wana pengalaman secara terus memang tak ade bab handle anak2 eczema, alhamdulillah maisarah tak ade eczema... tapi melihat kepada anak2 saudara sebelah encik suami yang mengalami eczema.

Eczema pada kanak-kanak ni, tak boleh dibiarkan berlarutan. Pada peringkat kanak-kanak ni lah kita kena mencari penyelesaian dia.Teringat wana time master dulu, ada member bagitau ada anak Dr kat department dia yang ada eczema dari kecil, macam2 Dr tu belikan untuk anak nya. Anak Dr tu lelaki, eczema dia kat bahagian muka, jadi effect daripada eczema tu, anak dia jadi kurang keyakinan diri, kurang berkawan dengan orang lain dan malu. Last dapat tau, eczema nya dah kurang, Dr tu cara pelbagai cara untuk rawat eczema anaknya.

Mesti yang baca post ni tertunggu2 dan dapat agak, apa yang Shaklee ada untuk membantu masalah ni..kan?

Bersesuaian dengan new stock Herbal blend yang baru sampai, jadi wana tulis post ni untuk war2kan kebaikan & khasiatnya.




MEAL SHAKES

~lengkap dengan protein, 24 jenis vitamin penting, mineral yang penting untuk tumbesaran.
~membantu meningkatkan pertahanan badan kanak-kanak.
~baik untuk kanak-kanak yang asthma, sering demam, batuk dan selsema.
~bagus untuk sistem penghadaman kanak-kanak (kaya serat)
~baik untuk kanak-kanak yang ada eczema.
~anak lebih cergas, cerdas, bertenaga
~rasa & bau vanilla yang sungguh ENAK


HERBAL BLEND

~Melembutkan kulit kasar dan tumit pecah
~Menyelesaikan masalah kulit gatal
~Menghilangkan parut, termasuk campak dan chiken pox
~Menghilangkan ruam pada bayi & eczema
~Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam
~Sebagai losyen untuk kegunaan harian
~cepat meresap dan bertindak secara effective

Basic H

~sgt efficient dlm menanggalkan sebarang bentuk kotoran
~first aid kepada semua :
  • mengurangkan suhu jika demam
  • merawat eczema dan gatal2 badan
  • menghilangkan kutu di rambut 
  • pelbagai kegunaan lagi
~sgt membantu mengurangkan keradangan kulit akibat eczema


UNTUK LEBIH LANJUT, TERUS HUBUNGI SAYA
WANA ID 918791
0199904429
tulipcomey@gmail.com