Saturday, November 16, 2013

ESP SHAKLEE soya?? Apa BEZA dengan Soya kat pasaran??

bila sebut aje tentang ESP ni ramai yang blink2 & terbeliak mata..yang senyum2 pon ada. tu bagi yang cukup kenal dengan ESP SHAKLEE, sama ada pernah dengar, tahu & pernah consume.

ESP ni salah satu item SHAKLEE yang HOT SELLING!! manfaat nya meliputi semua, kesihatan, kecantikan & in shaa Allah kebahagiaan. ada yang story kat wana, di tengok kawan2 dia yang BF baby dan consume ESP ni WOW!! mantap & kulit memang gebu dan licin....HEBAT SUNGGUH penangan ESP ni ye.

ESP SHAKLEE ni bagus untuk siapa??
~ IBU hamil
~ IBU yang menyusukan baby
~ LELAKI dewasa
~ PELAJAR
~ untuk yang ingin kekal BERTENAGA
~ untuk yang nak CANTIK & GEBU
~ untuk yang nak KURUS/ SLIM
~ untuk individu yang GASTRIK

wahh..banyak lagi kalau nak disenaraikan dekat sini

Mesti anda semua pernah dengar ada yang mengatakan soya tidak elok untuk kulit baby..memang kulit baby akan putih tapi nanti kulit baby mudah sensitif kalau mummy consume soya semasa pregnant. pernah dengar kan??


ESP SHAKLEE ini cukup istimewa dan SANGAT BERBEZA dengan soya yang terdapat dipasaran. jom kita tengok khasiat dan kebaikan ESP SHAKLEE ni..




jadi apa beza UTAMA ESP SHAKLEE dengan soya kat pasaran tu??

~ ESP SHAKLEE di proses menggunakan air, BUKAN menggunakan bahan kimia.

~ Soya ESP juga bersifat Non- GMO (NON GENETICALLY MODIFIED) yang merujuk bahawa soya dalam ESP SHAKLEE ini ada 100% semulajadi yang TIDAK diubah genetiknya.


nurazwana zakaria
SHAKLEE ID 918791
0199904429
tulipcomey@gmail.com