Wednesday, November 27, 2013

Print screen

morning oll

entri kali ni, wana nak berkongsi new skill..hehe..agaknya ramai dah yang tau macam mana nak print screen daripada android/smartphone/lap top/tablet & beberapa gajet yang lain.

yang print screen kat lap top & tablet memang wana dh tau. Tapi bab print screen kat smartphone ni baru la tau caranya. Seronok pulak. heee

Mudah aje nk print screen daripada smart phone ni..nak2 samsung, sebab wana pakai samsung.

Anda TEKAN butang POWER dengan VOLUME DOWN serentak..siap berbunyi snap lagi..heee..

Dah siap.. mudah kan?? lepas tu check la dekat gallery :)