Sunday, July 6, 2014

Berpantang Dengan Gembira

Kali ni wana nak bercerita tentang Berpantang Dengan Gembira.

Setelah melalui fasa mengandung, para ibu akan mengalami satu lagi fasa kelahiran di mana bayi-bayi syurga akan melihat dunia. Saat dan detik yang sangat membahagiakan. Dengan kelahiran itu, maka bermula lah fasa berpantang seorang ibu.

Ada ibu-ibu yang menjadi 'panda'. Panda di sini merujuk kepada berjaga malam untuk menyusukan bayinya. Ada yang rasa tak cukup tidur. Ada juga ibu-ibu yang mengalami sakit atau sengal belakang. Ada yang merasa stress kerana susu yang kurang pengeluarannya. 

Normal susu para ibu skit flow nya di awal kelahiran, dalam satu ke tiga hari bersalin, flow susu belum banyak. Lepas dari hari ketiga biasanya flow sudah kembali normal. Ada yang merasa sakit di kawasan jahitan dengan luka luaran dan dalaman (ni bukan bertujuan untuk menakutkan anda tau), yang agak fobia sembelit semasa berpantang.

Ok, tengok aje tajuk entri kita berkenaan dengan Berpantang Dengan Gembira, jadi hari ni wana nak story semestinya tentang Set Berpantang yang mampu membuatkan anda dapat menjalani fasa berpantang dengan gembira, bahagia, cergas iaitu Set Berpantang Shaklee yang dipercayai oleh para ibu puluhan tahun.

Set berpantang Shaklee memberikan para ibu rasa yang luarbiasa,
  • ibu lebih bertenaga
  • bantu mempercepatkan luka dalaman dan luaran
  • membantu mengurangkan stress
  • membantu membanyakkan pengeluaran susu ibu
  • membantu mengurangkan masalah lenguh-lenguh badan
  • bantu mengelakkan sembelit
  • ibu tak nampak seperti dalam berpantang pun 
  • gembira menjalani masa berpantang!!

SET BERPANTANG Shaklee ni, wana pecahkan kepada 2 bahagian iaitu

SET Berpantang BASIC (ni buat anda-anda yang kekangan bajet) yang terdiri daripada kombinasi:
  • ESP
  • zinc complex
  • vitalea

SET Berpantang FULL, yang terdiri daripada gabungan
  • zinc complex
  • vitalea
  • B complex
  • Sustained release vita C plus
  • ESP
  • Ostematrix


Untuk keterangan lanjut, boleh terus hubungi wana

wana
ID918791
0199904429 (sms/whatsapp)
tulipcomey@gmail.com