Friday, September 19, 2014

Berpantang

Santai2 tengahari dengan entri yang santai tentang berpantang.

Dialog bersama my mom tentang berpantang ni. Orang kata ape, tanya pada yang pakar :) Mak dah cakap, untuk berpantang nanti ni mak tak risau dah sebab wana dah consume Shaklee. Ada set berpantang dia. Lagi satu in shaa Allah, wana plan nak belajar berpantang di rumah sendiri. Mak cakap bolehnya, senang aje. Mak akan datang menjenguk sekali sekali tak pun datang bawak jenjalan cucu sulong dia ni. Alhamdulillah.

Bukan nak kata kita ni berpengalaman sangat, tapi dari pengalaman yang lepas kita boleh alert apa yang boleh dan tak boleh, apa yang perlu dibuat dan dipakai, pengalaman yang lepas banyak mengajar wana. Mungkin lebih matang uruskan baby dengan sendiri. In shaa Allah.




ni wana tunjukkan buat kali ke berapa ntah set berpantang :) memang serius best u oll. Banyak testimoni daripada customer yang bagitau dengan izin Allah consume set berpantang ni, tak rasa macam dalam pantang, rasa segar, boleh buat kerja-kerja ringan..Siap suami ada puji, muka tak nampak macam orang bersalin.

nak dapatkan set berpantang ni? boleh roger wana ye

mama wana
ID918791
01116866987 (sms/whatsapp)
tulipcomey@gmail.com