Saturday, March 22, 2014

santai-santai hujung minggu

berhujung minggu dan cuti sekolah pun telah bermula. Semalam ke Giant KT jap cari barang2 sikit, kereta ha..berderet. rasa nya belum gaji lagi..cakap kat husband. husband pun jawab, yela..dah cuti sekolah..aah la lupa. yela, anak tak sekolah lagi..heee..

lepas shop kat Giant, isi perut kat food court area situ juga, pekena Char kuew teow (rindu char kuew teow Penang..huhu). Husband pun sama menu. Add on sate ikan & sate ayam..My anak dara makan semakan2 nya..heee..duduk jap rehat selepas makan, borak2 rakyat, kemudian balik. Sampai, rehat jap husband tolong naikkan banting Shaklee kat depan pintu rumah..hehehe..tempah banting tu pun dengan kawan husband. Murah. Design tu, wana design sendiri dan ade yang kawan husband edit.

owhh, wana duk rehat2 then telan alfalfa complex & lecithin..yela, tadi berapa banyak makan daaaa...heee..santai2 dengan anak & husband. Sebelum tidur telan pulak Herblax bagi buang semua toksin yang tak diperlukan dalam badan. Kemudian tidur..zzzzz

pagi ni susun stok Shaklee yang kat rumah, kemas rumah sikit, upload stok baju baby & kanak-kanak kat mamamaisarah boutique dan cop flyers Shaklee. B complex dah telan lepas breakfast tadi.. BERTENAGA!!! yeah!!