Sunday, March 2, 2014

ESP dan saya

entri kali ni just nak sharing pengalaman wana consume ESP ni, sekarang masuk 1 bulan lebih dah wana consume. Mula2 dulu tengok orang consume macam best je. Dari situ, wana berminat nak rasa. Rasa nya BEST bila kena dengan resipi nya..ha..ni BONUS buat yang grab ESP dengan wana.

ESP pada wana buat wana rasa:

  • bertenaga
  • kulit licin
  • gebu
  • kulit yang berseri-seri
  • parut2 hilang
  • rasa kenyang (jadi kurang rasa nak makan), untuk tambah slim & loss inch tambah omega guard/lecithin & alfalfa plsu nak cuci2 usus tu dengan Herblax

ni set kesayangan wana untuk penjagaan kulit

ni set kesayangan wana untuk slim, loss inch



berminat nak dapatkan ESP
hubungi saya nurazwana zakaria
shaklee id 918791
0199904429
tulipcomey@gmail.com