Monday, August 18, 2014

Sihat Tanpa Sebarang Ubat

Pagi ni wana nak story tentang Maisarah dan Shaklee. Tajuk entri ni tentang sihat tanpa sebarang ubat. Ni perkongsian wana sebagai seorang ibu kepada princess hati kami, Nur Maisarah :)


bila balik kampung, balik semula ke rumah badan Maisarah akan suam-suam dan panas. Mana tak nya, bila berjumpa sepupu sepapat mak cik pak cik, main tak ingat dunia.

Alhamdulillah kombinasi Performance drink, meal shakes & chewable vita c plus sangat membantu di kala keadaan sebegini. Kalau dulu2 mesti wana g ambik ubat kat klinik yang berdekatan, tapi sejak dia consume ni alhamdulillah wana tak ke klinik lagi dah. Biasanya petang & malam tu badan akan panas, esoknya dah kebah sepenuhnya. Alhamdulillah dengan izin Allah.

Terlalu banyak tenaga yang di habiskan, campur tak cukup rehat membuatkan badan dia terlalu penat walaupun zahirnya kita nampak dia terlalu aktif main. Alhamdulillah kombinasi yang wana bgtau tadi mengembalikan tenaga nya, bantu menyeimbangkan bendalir badannya, membantu meningkatkan pertahanan badan, pelawasannya pun ok, tidur lena seperti biasa, selera makan tak terjejas 


Alhamdulillah balik kampung baru ni, cuti dan balik beraya baru ni dia dah tak demam atau suam2 dah dan lebih bertenaga 



Salam sayang
Mama Wana
ID918791
0199904429 / 01116866987 (sms/whatsapp)