Wednesday, August 20, 2014

Shaklee Kini Lebih Pantas

entri pagi ni sekadar wana nak bercerita tentang Shaklee yang kini lebih pantas.



Alkisahnya wana ada register new member baru-baru ni kan, belian Kit Shaklee sekali dengan pembelian produk. Order hari ni, esoknya dah sampai. Ahli baru tu punya la sangat excited. Sangat best lah macam tu kan. Zaman wana dulu-dulu dalam 4 ke 5 hari juga nak sampai Kit Shaklee tu. Sangat bangga saat terima briefcase Shaklee tu. Ke hulur hilir wana angkut, siap angkut masuk interview tau briefcase tu. ha..berbangganya saya.

Jadi setiap hari peluang sentiasa terbuka buat anda, sama ada anda termasuk dalam golongan yang suka merebut peluang atau yang suka membiarkan peluang itu berlalu pergi :) Tepuk dada, Tanya diri.


wana
ID918791
0199904429 / 01116866987 (sms/whatsapp)